HVAC Bulgaria  

Hoval достави решение за отопление, охлаждане и топла вода в завод КOSTAL

20.08.2018   |   Реализации
 
Hoval извърши доставка на цялостно решение за отопление, охлаждане и топла вода в новия високотехнологичен завод KOSTAL в град Пазарджик, съобщиха от компанията. За изграждането на новия завод бе използвана съществуващата сграда на бившия завод за металорежещи машини Металик, като бе запазена основната конструкция. В завода са монтирани децентрализирани апарати RoofVent и TopVent.
 
"Спестени бяха 35 тона от товара на покрива. Натоварването с големите централни вентилационни климатични камери и въздуховоди би било 52 тона, докато монтираните покривни апарати на Hoval имат общ товар само 7 тона. Допълнително предимство на RoofVent и TopVent е бързият им монтаж, което беше също едно от изискванията на инвеститора", поясниха Hoval.
 
В завода са инсталирани 17 покривни апарата TopVent, които са разположени така, че да обособяват отделни зони в завода и да подържат равномерно затоплено помещение. Микроклиматът се осигурява от контролната система TopTronic C, която чрез 16 сензора следи за равномерното  разпределение на топлината в целия обем. Освен това към децентрализираната система с покривни апарати са свързани два кондензни сдвоени котела UltraGas, допълниха от компанията.
     
Източник: Hoval

Ключови думи: Hoval   Ховал   KOSTAL   RoofVent   TopVent   TopTronic   UltraGas  

ТД Инсталации
Samsung

Подобни статии

Secespol
BMG HVAC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Реализации

Samsung
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...