HVAC Bulgaria  

Конференциите Roomvent и Ventilation ще се проведат паралелно

02.05.2018   |   Предстоящо
 
Серията конференции Roomvent и Ventilation, чийто главен акцент са проучванията в областта на вентилацията, ще се проведат паралелно от 2 до 5 юни т.г. в Еспо, Финландия. Събитията се организират от Финландското дружество за качество на въздуха в затворени пространства (FiSIAQ) съвместно с Университет Аалто.
 
Конференцията Roomvent е насочена към новите технологии и вентилационни стратегии за нискоенергийни, пасивни къщи и сгради с нулеви емисии, както и енергийно ефективни вентилационни системи в сгради. Специално внимание ще бъде обърнато на разпределението на въздуха в помещения, качеството на въздуха и топлинния комфорт в офиси, апартаменти и обществени сгради.
 
Конференцията Ventilation от своя страна ще има по-индустриална тематика. Ще бъдат разгледани целите на индустриалната вентилация за опазване на здравето, предотвратяване на замърсяването на околната среда и гарантиране на високо качество на продуктите. Събитието ще акцентира на теми като специализираните приложения на индустриалната вентилация, технологиите за чист въздух, проектирането и управлението на вентилационни системи и др.
     
Източник: REHVA

Ключови думи: REHVA   Roomvent   Ventilation   Финландия   качество на въздуха   индустриална вентилация  

ТД Инсталации
Samsung

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Предстоящо

Samsung
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...