HVAC Bulgaria  

Семинар за тенденциите при хидравличното регулиране в ОВК системи - 23.04.2018

23.04.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
На 24 април т.г. Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Регионална колегия Варна, ще проведе еднодневно обучение на тема "Съвременни тенденции при хидравличното регулиране в ОВК системите". То ще се състои в конферентната зала на КИИП Варна на бул. Цар Освободител 76Г, ет.8, а лектор ще бъде маг. инж. Светослав Влашки от катедра "Топлинна и хладилна техника" към Технически университет – София (Влашки Инженеринг ЕООД).
 
Семинарната програма включва темите: "Основни принципи в хидравличното регулиране. Характеристика на потребителя (топлообменника). Хидравлична характеристика на вентила", "Характеристика на системата. Хидравличен баланс", "Видове регулиращи вентили. Независещи от налягането регулиращи вентили (ННРВ)", "Хидравлични схеми на регулиране. Циркулационни помпи – характеристика, избор и режими на управление". Денят ще завърши с дискусия и възможност за задаване на въпроси.
     
Източник: КИИП Варна

Ключови думи: КИИП   ОВК системи   хидравлично регулиране  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...