HVAC Bulgaria  

БАИС организира семинар за топлинни мостове - 26.03.2018

26.03.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
На 29 март т.г. в София, Парк Хотел Москва, ще се проведе семинар на тема "Топлинни мостове, същност, проблеми и практически решения". Събитието се организира от Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и е насочено към проектанти, изпълнители и надзорници.
 
Целта на събитието е да запознае участниците в инвестиционния процес със същността на явлението "Топлинен мост" и да се усвоят знания и способности за анализиране на влиянието му върху енергийната ефективност на сградите. Ще бъдат разгледани най-често срещаните причини за възникване на топлинни мостове и ще се предложат практически решения за намаляване на влиянието им.
 
Лектори ще бъдат д-р инж. арх. Петар Николовски и проф. д-р инж. Пламен Чобанов. Д-р инж. арх. Николовски от Македония е известен като един от водещите специалисти в Европа в областта на топлоизолационните системи на ограждащите конструкции на сгради и в частност зоните на топлинните мостове в тях. Проф. д-р инж. Пламен Чобанов е преподавател към катедра "Строителни материали и изолации" в УАСГ и преподава по дисциплините строителни материали, строителни изолации.
 
Можете да се регистрирате за участие от сайта на БАИС.
     
Източник: БАИС

Ключови думи: БАИС   топлинни мостове   УАСГ  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...