HVAC Bulgaria  

РЗОК Силистра откри търг за следгаранционно обслужване на климатици

Районна здравноосигурителна каса (РЗОК) – Силистра обяви процедура за избор на изпълнител, който да извърши следгаранционно сервизно обслужване на сградна климатична инсталация и климатици в работни и сървърни помещения. Предметът на обществената поръчка включва и доставка и монтаж на резервни части.
 
Избраният изпълнител трябва да извърши профилактика, диагностициране и отстраняване на повреди, включително доставка и монтаж на необходимите резервни части на 29 бр. климатици. Необходимата профилактика включва: обща механична проверка на вентилационната част и отвеждането на конденза; измерване на параметрите на въздуха – температура и напор; контрол на хладилните кръгове и дозареждане с фреон (при необходимост); проверка и почистване на въздушните кондензатори; почистване на филтрите; контрол на електрическото захранване; контрол превключване на режимите на работа – лято/зима.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 2083,33 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 5 април т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
     
Източник: РЗОК

Ключови думи: РЗОК   Силистра   климатици   следгаранционно обслужване  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...