HVAC Bulgaria  

Високоефективни решения за отопление ще бъдат представени на ЕЕ и ВЕ

27.03.2018   |   Предстоящо
 
В контекста на усилията за смекчаване на климатичните промени за 14-та поредна година София ще бъде домакин на изложението ЕЕ и ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Интелигентни градове от 27 до 29 март.
 
„Фокусът тази година ще е насочен към представянето на рентабилни и нисковъглеродни решения за отопление и охлаждане”, съобщават организаторите от Виа Експо.
 
В рамките на събитието ще бъдат представени високоефективни решения от Австрия, България, Италия, Германия и Холандия. Новонетикс ще популяризира линия за производство на пелети от твърда и мека дървесина, от слънчогледови люспи.
 
Най-ново поколение сухи пелетни камини, камини с водна риза, камини за вграждане и котли с марка Artel пък ще бъдат представени от Термо Лаб. Друг акцент ще е пелетният котел на Herz с иновационна кондензационна технология. Сред имената на изложителите са и Vyncke, Amandus Kahl, Балканика Енерджи, QuattroG, Fronius и др. 
 
„Vyncke са експерти в разработването на високоефективни котелни системи за изгаряне на биомаса и твърди горива, като резултатът е производство на енергия под формата на пара, топла вода, горещо термично масло, електроенергия и когенерация“, допълват от Виа Експо.
 
Системи за производство на слънчева, геотермална, вятърна, хидро- и биоенергия, енергийна ефективност в сградите, интелигентен транспорт, информационни и комуникационни технологии и др. са сред застъпените браншове в изложението. Повече информация може да намерите тук.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Термо Лаб   Herz   Vyncke   Amandus Kahl   Балканика Енерджи   QuattroG   Fronius   ЕЕ и ВЕ  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...