HVAC Bulgaria  

ТЕЦ Марица изток 2 с конкурс за стипендия по специалност "Топлоенергетика" - 27.11.2017

27.11.2017   |   Начало»Събитията
 
ТЕЦ Марица изток 2 обяви конкурс за отпускане на стипендия по магистърската специалност "Топлоенергетика" в Технически университет – София. Стипендията е предназначена за студенти редовна форма на обучение.
 
Според критериите за класиране, кандидатите трябва да имат среден успех от курса на обучение в образователно-квалификационна степен бакалавър по специалността "Топлоенергетика и ядрена енергетика"“, редовна форма на обучение, в Технически университет – София (или среден успех от приравнителен курс на обучение по същата специалност); или среден успех от защита на дипломна работа в образователно-квалификационна степен бакалавър по специалността "Топлоенергетика и ядрена енергетика", редовна форма на обучение, в Технически университет – София.
 
От ТЕЦ Марица изток 2 съобщиха, че с предимство ще се ползват завършилите бакалавър по специалността с редовна форма на обучение. С успешно преминалите обучението по магистър ще бъде сключен трудов договор.
     
Източник: ТЕЦ Марица изток 2

Ключови думи: ТЕЦ Марица изток 2   стипендия   магистър   топлоенергетика  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...