HVAC Bulgaria  

РЗОК Стара Загора откри търг за следгаранционно обслужване на климатици - 13.11.2017

Районна здравноосигурителна каса (РЗОК) Стара Загора стартира процедура за избор на изпълнител, който да извърши профилактика и текущ ремонт на сградната климатична инсталация и климатици в работни и сървърни помещения на РЗОК Стара Загора, включително доставка и монтаж на резервни части и консумативи.
 
Профилактиката включва извършването на пълен технически преглед и почистване, както и извършване на следните действия: измерване на параметрите на въздуха – температура и напор; почистване на филтрите, топлообменниците и турбини; контрол на ел.захранването и ел.управлението; констатация на възникнали повреди;  дозареждане с фреон; проверка за течове и въздух в системата; проверка налягане и качество на антифриз за сградна климатична система (водоохлаждаща система тип Чилър). Текущият ремонт обхваща всички дейности по привеждане на сградната климатична инсталация и климатици в работни и сървърни помещения на РЗОК Стара Загора в изправно състояние.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 4166,67 лв.
Срокът за подаване на офертите е 30 ноември т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете на сайта на дружеството.
     
Източник: НЗОК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: НЗОК   климатици  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...