HVAC Bulgaria  

Ховал разработи софтуер за проектиране на ОВК системи

28.08.2017   |   Технологии
 
Ховал представи на българския пазар специално създадена програма за проектиране на ОВК системи – HK Select. Тя позволява извършването на бързи и лесни калкулации и получаване на цялата необходима информация за топлинна мощност, температура на подавания въздух, проектни данни за хидравлично оразмеряване, данни за необходимата ел. мощност, габаритни размери и др.
 
HK Select предоставя точни данни за проектите на потребителя или компанията, която го използва, базирани на въведените от тях данни. Предоставена е възможност за лесно експортиране на DWG файлове на всички видове децентрализирани климатични апарати за по-лесното им използване  на CAD системи.
 
"Програмата за прокетиране  Select HK улеснява работата на проектантите на вентилационни, отоплителни и охладителни системи за производствените сгради, логистични центрове, спортни зали, хипермаркети и всички еднообемно сгради. Програмата обхваща всички вентилационни апарати от продуктовото портфолио на Ховал", разказват от компанията.
 
Софтуерът е безплатен и достъпен на няколко езика, включително български. Повече информация може да намерите в сайта на Ховал.
     
Източник: Ховал

Ключови думи: Ховал   Hoval   HK Select   проектиране на ОВК системи  

Алфа Лавал

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиВидео на седмицатаБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...