HVAC Bulgaria  

48-и международен ОВК конгрес в Сърбия - 06.12.2017

06.12.2017   |   Начало»Предстоящо
 
От 6 до 8 декември т.г. в Белград, Сърбия, ще се проведе 48-ото издание на международния ОВК конгрес KGH. Основните акценти на събитието ще са свързани със сградите от гледна точка на изчерпването на конвенционалните енергийни източници, опазването на околната среда, особеностите при природни бедствия и екстремни климатични условия, както и въздействието на човешката дейност върху здравето, миграцията на хората към големите градове и условията на живот в тях.
 
Различни фактори оказват влияние върху начина на живот, здравето, възпитаването на нови поколения, тяхното физическо здраве и образование – това води до повишеното населението в градски среди и следователно честото строителство на високи сгради. С все по-голямата гъстота на населението в големите градове и тенденцията за изграждане на високи сгради, ОВК системите в тях имат още по-деликатна задача: да поддържат комфортни и полезни за човешкото здраве климатични условия с прецизен автоматичен контрол, поясняват организаторите на конференцията. Тези проблеми бяха обсъдени и в миналогодишното издание на конгреса и бяха определени като актуални от участниците.
     
Източник: REHVA

Ключови думи: REHVA   ОВК конгрес   Сърбия   KGH  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...