HVAC Bulgaria  

Toshiba разработи онлайн платформа за пускане в експлоатация и гаранция на климатични инсталации

05.06.2017   |   Бизнес
 
Toshiba обяви, че е разработила нова онлайн система за въвеждане в експлоатация и гаранция на климатични инсталации в Англия. Според компанията инструментът е революционен, осигурява значителни икономически предимства и пести много време за крайните потребители, инсталаторите и обслужващите компании. Той дава на крайните потребители незабавен достъп до ключовите данни за т. нар. F-газове за инсталациите и оборудването в техните имоти, като централизира воденето на отчети и подпомага спазването на законовите регулации. Системата се разгръща в поетапна програма през следващата година, като започва със създаването на национални профили, свързани със съответните инсталатори.
 
Клиентите и инсталаторите ще могат да влязат в системата от смартфон, таблет или компютър и да получат изчерпателни данни за инсталираното оборудване, на ниво индивидуална инсталация, сграда или мрежа от обекти.
 
"Toshiba поведе сектора с въвеждането на първата седемгодишна гаранция. Сега новата онлайн системата предоставя мощен начин за управление и изпълнение на гаранционни изисквания, както и за снабдяване и поръчване на всички необходими резервни части. Управлението на гаранциите е сложен бизнес поради това, че е необходима точна и навременна информация, за да се реагира бързо, особено когато сградите изискват незабавно внимание, за да продължат да бъдат функционални. Новата система обединява всички релевантни данни на едно място, достъпно за всички страни, за да може да се вземе бързо и точно решение - да се разрешат проблемите бързо и ефективно", обяснява Винс Роджърс от Toshiba, който е начело на инициативата.
     
Източник: Toshiba

Ключови думи: Toshiba   Тошиба   онлайн платформа   климатични инсталации  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...