HVAC Bulgaria  

ЕЕ & ВЕ 2017 ще представи решения с висока топлинна и енергийна ефективност

20.02.2017   |   Събитията
 
Конференцията и изложение за енергийна ефективност и възобновяема енергия ЕЕ и ВЕ 2017, която ще се проведе от 7 до 9 март, ще представи най-новите разработки и решения за отопление, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com организаторите от Виа Експо. В събитието ще се включат лектори от редица страни, включително Австрия, Аржентина, Белгия, България, Германия, Дания, Исландия, Италия, Литва, Швейцария и др., които ще представят своите нови продукти и ще споделят опит.
 
Сред акцентите на конференцията ще са теми като: Как поведението на работещите в офисите може да повиши енергийната ефективност?; Оползотворяване на потенциала на геотермалната енергия – достъпен и наличен ресурс на Балканите – решения, добри практики и възможности; Биомасата – как да се използва за отопление?
 
Основен фокус на изложението пък ще са биоенергията и енергията от отпадъци, като изложителите ще представят най-новите си технологии за отопление на биомаса – котли от биомаса, кондензатори за отпадъчни газове, пещи и др. Според организаторите най-финансово изгодни за българските потребители са високо ефективните системи за когенерация и тригенерация за охлаждане и оползотворяване на отпадната топлина.
 
"Големите разходи за отопление и охлаждане на сградите и необходимостта от подобряване на качеството на въздуха налагат търсенето на екологични, икономични и финансово изгодни решения", споделят организаторите от Виа Експо.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ и ВЕ   решения за отопление   биомаса  

ТД Инсталации

Подобни статии

Secespol
СТИКО БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...