HVAC Bulgaria  

Тангра с нов сайт за локална екстракция Nederman

26.08.2016   |   Бизнес
 
Фирма Тангра стартира нов специализиран сайт за локалната екстракция от доставчика на продукти и решения за филтрация, обработка на промишлен въздух и управление на ресурсите Nederman. 
 
Тангра представлява Nederman в България от 2005 г. насам и предлага пълния обхват от решения – от етапа на предпроектното проучване, разработката на системите, инсталирането, поддръжката, обучението и рециклирането им. Екипът на компанията е преминал през всички обучения на шведския концерн, включително за работа с взривоопасни прахове и тяхната филтрация.
 
Новият сайт предоставя информация за цялостните решения за: автомобилни сервизи, пожарни депа, металообработваща промишленост, екстракция и филтрация на дим от заваряване, улавяне и филтриране на маслени мъгли, щадящо почистване, рециклиране на отпадни продукти и др. Публикувана е и информация за концерна и новини, свързани с техниката и развитието на компанията.
 
Техническите каталози на компанията на английски и руски език са предоставени за безплатно сваляне от сайта. На интернет страницата са публикувани и безплатните софтуери за избор на макари за автосервизи или екстрактори на дим от заваряване.
 
Повече информация четете тук.
     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   Nederman   локална екстракция  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...