HVAC Bulgaria  

Тангра обнови климатичното оборудване в хотел Рила

Климатичното и вентилационно оборудване в хотел Рила, Боровец, бе обновено от фирма Тангра наред с цялостното реновиране на сградата, извършено от фирма Кордеел-България.
 
Предоставените от Тангра ОВК съоръжения са съобразени с критериите за висока ефективност и ниска консумация на енергия. Климатичните камери са с капацитет от 1000 до 18000 m3/h, а общия дебит на обработвания въздух е 200 000 m3/h.
 
"Предизвикателство представляваше демонтажа на старите и монтажа на новите климатични блокове. Съществуващите машинни помещения са с ограничени подходи и се налагаше доставеното оборудване да се разглобява изцяло и след внасяне да се сглобява в помещенията", обясниха от Тангра.
 
Доставените климатични камери Tangra AHU са присъединени към новоизградената BMS система, която отговаря за контрола, мониторинга и оптимизацията на процесите на вентилационните и климатични съоръжения. Басейнът в хотела е с подновена вентилационна климатична камера и обезмъглителна инсталация,а в окачения таван са монтирани два автономни изсушителя Tangra ACU DEX.
 
Сред останалото оборудване, предоставено от компанията, е VAV система от шест агрегата на рециркулация и пресен въздух, решетки тип SRD, централна климатична камера тип Tangra AHU DEX, както и вентилационни камери тип Tangra AHU ROT и Tangra AHU REC.
 
Повече информация може да намерите тук.
     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   Tangra   хотел Рила   TANGRA AHU   TANGRA ACU DEX   VAV система   решетки SRD  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...