HVAC Bulgaria  

Среща на върха на европейската ОВК асоциация Eurovent

27.09.2016   |   Предстоящо
 
Официално е открита регистрацията за участие в Срещата на върха на европейската ОВК асоциация Eurovent (Eurovent Summit), която ще се проведе от 27 до 30 септември т.г. в Краков, Полша. Международната конференция традиционно събира над 400 лидери в областта на ОВК технологиите, охлаждането при производство и хладилните вериги в хранително-вкусовата промишленост в Европа, Близкия изток и Северна Африка.
 
Eurovent Summit се организира от асоциацията Eurovent на всеки две години в партньорство с водещи организатори на събития в индустрията като Полската асоциация по вентилация (Polish Ventilation Association) и REHVA. В рамките на събитието ще се проведат над 40 семинари и срещи, в които ще се включат редица производители, представители на инженерни общества, лаборатории и др.
 
Една интересна инициатива по време на Eurovent Summit ще бъде викторината на тема ОВК индустрията в Европа. Участниците в нея ще бъдат разпределени на групи според отделните държави и продуктови категории и ще трябва да отговарят на въпроси като "Коя европейска държава е най-голям износител на чилъри?", "Обхванати ли са от Регламент "Вентилационни единици" вентилаторните конвектори?", "Коя държава най-бързо прилага европейските директиви в националното си законодателство?" и др.
     
Източник: Eurovent

Ключови думи: Eurovent   ECC   EMI   REHVA   ОВК технологии  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...