HVAC Bulgaria  

Hoval проведе серия от уебинари за децентрализирана климатизация - 20.04.2016

20.04.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
През изминалите две седмици Hoval проведе серия от уебинари, касаещи темата за децентрализирана климатизация. Уебинарите се проведоха на 7 и на 14 април. Презентатори бяха Костадин Джампалски и Станимира Димитрова.
 
Основният фокус беше върху покривните климатични апарати TopVent и RoofVent. Освен запознаване с основните технически параметри и специфики беше проведено и мострено изчисление и планиране на производствени и складови сгради. Представен бе специално разработения софтуер HK-Select за изчисление на TopVent и RoofVent, беше направено и мострено обучение за работа с него, като се направиха изчисления за реални обекти.
 
Беше представено и как да се избират апарати за рециркулация и рекуперация и как те могат да бъдат комбинирани в един общ проект за постигане на максимална ефективност и комфорт, както и беше демонстриран начина на работа и как реално успяват да затоплят толкова големи еднообемни сгради с равномерна температура в целия обем по площ и височина. От уебинарите бе направен видео запис, който бе изпратен до всички регистрирали се, за да могат участниците да го изгледат отново в удобно време или тези, които по някаква причина не са успели да се присъединят, да го изгледат на запис.
 
Всички заинтересовани от проведените уебинари, които биха искали да изгледат записите, могат да отправят запитване до Hoval и да получат видеозапис по електронна поща.
     
Източник: Hoval

Ключови думи: Hoval   Ховал   децентрализирана климатизация   TopVent   RoofVent   HK-Select  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...