HVAC Bulgaria  

Тангра завърши ОВК инсталациите в нова офис сграда в София

В края на м.г. Тангра завърши работата по инсталациите за вентилация, отопление и климатизация в административна сграда на Уникредит Булбанк близо до пробива на бул. Пенчо Славейков в София, съобщиха от компанията. Проектът е втора част от започнатата през 2009 г. инвестиция за бизнес сграда, задоволяваща нуждите на Уникредит Булбанк, в рамките на която е предвидено изграждането на две сгради с обща разгърната площ от 18 500 кв. м.
 
В първата сграда Тангра инсталира водоохлаждащ агрегат Hitachi и допълнително топлоснабдяване от абонатна станция, а при втората сграда тритръбна система Hitachi VRF с машини на директно изпарение и променливо количество на хладилния агент.
 
Климатичните апарати Hitachi VRF са с висок коефициент на трансформация Cop 4,04 и 3,62 EER. При стандартни изчислителни условия EN 14511, срещу 1 kW консумирана електрическа енергия се получават приблизително 4 kW отоплителна енергия в зимният сезон или близо 3,5 kW хладилна енергия в летния. Монтираните на обекта системи за вентилация отговарят на енергиен клас "А", а вентилационните климатични камери за приточно-смукателните инсталации са от сериите Tangra AHU ROT и EVB HIE. Те са снабдени с високоефективни пластинчати рекуператори или ротационни регенеративни топлообменници с ефективност между 72-85%.
 
"Проектното решение по част вентилация, климатизация и отопление, както и прецизно избраните високоефективни климатични апарати Hitachi VRF и климатични камери Tangra AHU гарантират ниски експлоатационни енергийни разходи", заявиха от компанията.
 
Повече информация четете тук.
     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   Tangra   Уникредит Булбанк   Hitachi   Hitachi VRF   Tangra AHU ROT   EVB HIE  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...