HVAC Bulgaria  

Siemens ще представи новости в ОВК автоматизацията на Mostra Convegno ExpoComfort 2016

15.02.2016   |   Технологии
 
Направление Сградни технологии на Siemens ще демонстрира портфолиото си от енергийно ефективни продукти и решения за ОВК системи по време на международното търговско изложение Mostra Convegno ExpoComfort, което ще се проведе от 15 до 18 март в Милано, Италия. Siemens ще представи и интелигентната система Climatix IC за дистанционно обслужване, както и иновативната платформа за сградно управление Desigo CC.
 
Облачно-базираната система за дистанционно обслужване на ОВК инсталации Climatix IC събира в реално време всички важни процесни и инсталационни данни през целия жизнен цикъл на инсталацията и ги съхранява в определена централна локация. Desigo CC е платформа за сградна автоматизация, която обединява всички инсталации в единна система.
 
"Благодарение на поддържането на различни комуникационни протоколи, сред които BACnet, SNMP, Modbus, SSC и OPC, продуктите на други производители лесно се интегрират в отворената платформа Desigo CC", обясняват от Siemens.
 
Гостите на щанда на направление Сградни технологии ще могат да се запознаят и с гамата от комуникационни решения и продукти за ОВК инсталации, включително с нови полеви устройства, контролерите Climatix 400 и 600, гамата датчици за температура, CO2, налягане и влажности Symaro, както и новите шестпътни регулиращи сферични вентили от серията Acvatix.
     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   Сименс   Сградни технологии   Mostra Convegno ExpoComfort   Climatix IC   Desigo CC   Symaro   Acvatix  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...