HVAC Bulgaria  

Aqua-Therm Москва ще представи най-новите и енергийно ефективни ОВК и ВиК технологии

02.02.2016   |   Предстоящо
 
От 2 до 5 февруари т.г. в Москва, Русия, ще се проведе международното изложение за индустриални ОВК технологии Aqua-Therm. Aqua-Therm Москва е водещото в Русия събитие в областта на ОВК и ВиК инсталациите, както и оборудването за басейни, сауни и спа центрове. Форумът е ключова бизнес платформа за представяне на последните нововъведения на международни и руски производители.
 
Организаторите очакват в тазгодишното издание на събитието да се включат 641 изложители от общо 26 страни и да бъдат представени 830 продуктови решения за ОВК и оборудване за басейни. Изложението ще включва три тематични конференции и един симпозиум, в рамките на които ще бъдат представени високотехнологични пазарни тенденции и иновации.
 
Темите на конференциите ще са: "Енергийна ефективност и безопасност на системите за отопление и водоснабдяване", където ще бъдат обсъдени енергийно ефективните технологии за котли, централизирани отоплителни системи, хибридни отоплителни системи и др.; "Светът на водата", която ще засегне новите технологии и материали, използвани в изграждането и декорацията на басейни и спа центрове; и "Термопомпи с висока мощност: Внедряване и функциониране". Симпозиумът "Ефективни отоплителни системи в комбинация с енергия от възобновяеми източници" ще разгледа новостите в сектора на жилищните и търговските централизирани и децентрализирани отоплителни системи.
     
Източник: Aqua-Therm

Ключови думи: Aqua-Therm   Aqua-Therm Moscow   ОВК технологии   термопомпи   централизирани отоплителни системи   децентрализирани отоплителни системи  

ТД Инсталации
Samsung

Подобни статии

Secespol
СТИКО БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Газкомфорт
Hoval

Последно от Предстоящо

Samsung
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...