HVAC Bulgaria  

Тангра изгради енергоефективни ОВК системи в Арбитес - 14.12.2015

Тангра завърши инсталациите на административно-производствената сграда за асемблиране на електронни модули на фирма Арбитес в София, съобщиха от компанията. По време на работата са проектирани и изградени системи за отопление, вентилация и климатизация на производствени, офисни и спомагателни помещения.
 
За основна задача при разработването на тези решения Тангра определя постигането на нормативните изисквания за микроклимат при оптимално съотношение между капитални вложения и енергийни разходи. Според поставените от инвеститора цели са реализирани: отопление и охлаждане на обекта от система с променливо използване на мощността VRF на Hitachi; вентилация, осигурена от високоефективни рекуперативни системи TANGRA EVB HiE; понижено енергопотребление в зимен режим; визуализиране на моментното количество спестена енергия от рекуперацияи чрез системата за управление на вентилационните инсталации ТАНГРА Smart; и др.
 
"Изградените от Тангра системи покриват изискванията за енергийна ефективност на „Регламент (ЕС) № 1253/2014” на Европейската комисия. Те ще продължат да удовлетворяват и завишените параметри на регламента след 01 януари 2018 г.", допълниха от компанията.
 
Повече информация четете тук.
     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   Tangra   Арбитес   VRF   Hitachi   TANGRA EVB HiE   ТАНГРА Smart  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...