HVAC Bulgaria  

Danfoss публикува ръководство за избор на управляващ мотор-вентил

26.10.2015   |   Технологии
 
За да улесни избора на управляващ мотор-вентил (MCV), Danfoss публикува ръководство, предоставящо изчерпателен обзор на управляващите вентили на компанията според приложението им - отоплително, охладително, соларно, за еднофамилни къщи или жилищни сгради.
 
Продуктовата гама вентили MCV на Danfoss включва обикновени и разтоварени от налягане вентили за вода, пара и гликолови разтвори. Те позволяват прецизно регулиране на температурата за всякакви отоплителни и охладителни приложения, като осигуряват и съществени икономии на енергия.
 
"През последните две години бяха инсталирани над 10 000 управляващи мотор-вентили на Danfoss в различни части на света за управлението на огромен брой различни топлофикационни, централно-отоплителни и ОВК решения", коментират от компанията.
 
Възможностите на вентилите за регулиране обхващат работа с двузонови характеристики за приложения с БГВ използващи топлообменници, както и с линейни и логаритмични характеристики, което им позволява да отговарят и на най-строгите изисквания при топлофикационни приложения.
 
"Всички управляващи мотор-вентили са изработени от издръжливи висококачествени материали, осигуряващи дълъг експлоатационен живот и ниски разходи за поддръжка. Вентилите са конструирани като компактни възли със самозаключваща се бърза връзка, което прави инсталирането им бързо, лесно и гъвкаво", допълват Danfoss.
 
Ръководството може да четете тук.
     
Източник: Danfoss

Ключови думи: Danfoss   Данфосс   MCV   управляващ мотор-вентил  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...