HVAC Bulgaria  
АРИСТОН
АРИСТОН

Toshiba Air Conditioning с амбиция да удвои продажбите

08.06.2015   |   Бизнес
 

Toshiba Air Conditioning обяви плановете си да удвои продажбите към 2020-та година, като част от стратегията за растеж през идните пет години.

"Въпреки проблемните пазарни условия през изминалия петгодишен период Toshiba отбеляза ръст. За да подпомогнем това, постоянно въвеждаме нови продукти, увеличаваме складовите наличности, разширяваме производствените мощности", заявиха от компанията.

Toshiba увеличи значително капацитета на складовата база на завода си в Плимут, Англия с още 4000 кв. метра складова площ. Така компанията ще поддържа постоянни складови наличности на своите най-популярни серии сплит-системи и VRF климатици.

"Що се отнася до научните изследвания и разработки, в заводите на Toshiba вече работят 350 нови инженери-дизайнери, които помагат компанията бързо да развива и внедрява новаторски технологии за климатизация. Вече се строи голямо разширение на супермодерния завод Toshiba Thailand, което обхваща и научно-изследователски и развоен център. Работата по това разширение се очаква да приключи до края на тази година. Ще бъде създаден и нов глобален център за техническо обучение, в който ще бъде внедрена най-модерната техника за климатизация и контрол от Toshiba", допълват от компанията.

В подкрепа на планираното разрастване и разширение на Toshiba е създадена нова група за строителни и индустриални системи в рамките на компанията United Technologies. Тя ще обединява Toshiba Air Conditioning, Carrier Air Conditioning, бизнеса с пожароизвестителни и охранителни системи Chubb и асансьорната фирма Otis.

"Очевидно е, че целите ни са високи, но съм уверен, че стратегията, която следваме, е правилна. Тя е свързана със значителни инвестиции в бизнес, нови продукти, производствени мощности и логистика. Във връзка с разширението на организацията ние ще търсим и наемем най-добрите специалисти, които да се присъединят към успешния екип на Toshiba", заяви Дейвид Дън, генерален мениджър на Toshiba Air Conditioning UK.

     
Източник: Toshiba Corp.

Ключови думи: Toshiba Corp.   Toshiba Air Conditioning   United Technologies   VRF климатици   сплит-системи  

ТД Инсталации

Подобни статии

Secespol
СТИКО БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Hoval

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесРеализацииПроектиОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...