HVAC Bulgaria  

Редсън представи нови инфрачервени системи за отопление на Kuebler

18.12.2014   |   Технологии
 

Редсън представи на българския пазар нови иновативни инфрачервени и енергоефективни системи за отопление на Kuebler.

"Инфрачервените газови системи за отопление на Kuebler са усъвършенствани до ниво на най-ефективни решения и са гарант за стабилна топлинна мощност с висока продуктивност. Системите имат възможност за до 50% енергийно спестяване, както и лесно обслужване и поддръжка – всички тези фактори допринасят за бърза възвръщаемост на инвестициите", обясняват от българската компания.

Според Редсън решенията на Kuebler предлагат минимални загуби от конвекция, увеличен топлообмен и оптимална температура в тръбата, висок коефициент на полезно действие за повече директна топлина на работното място и по-малко разход на енергия.

"Принципът за икономичност на фирма Kuebler е главният принцип при проектирането на всички продукти, който бива обезпечен от интелигентен, конструктивен и детайлен подход. Ключова технология за всичко това е инфрачервената топлина. Kuebler е допринесъл значително за внедряването й в серийно производство. Компанията предлага гарантирано качество - от избора на материала до монтажа, проектирани за среден експлоатационен цикъл от 15 години, продуктите на фирма Kuebler са гарант за инвестиционна сигурност и поставят стандарти в този бранш. Kuebler притежава система за контрол на качеството, която документира и контролира всеки отделен производствен процес", допълват от Редсън.

     
Източник: Редсън

Ключови думи: Редсън   Kuebler   инфрачервени системи   инфрачервено отопление  

Област: ОВК   Технологии  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...