HVAC Bulgaria  

Пелетните котли GreenEcoTherm получиха TÜV сертификати

29.09.2014   |   Бизнес
 
Водогрейните пелетни котли GreenEcoTherm на Екотерм Проект получипа сертификати от TÜV NORD за съответствие със стандарт "EN 303-5:2012 - Отоплителни котли. Част 5: Отоплителни котли за твърдо гориво с ръчно и автоматично подаване на горивото с номинална топлинна мощност до 500 kW. Терминология, изисквания, изпитване и маркировка".
 
"Извършената от TÜV NORD продуктова сертификация на висококачествените отоплителни пелетни котли серии Pelletherm V.2 и Pelletherm V.4 показаха пълно съотвествие на изискванията, методите и процесите на производството, системата за управление на качеството, изпитване за безопасността, качеството на горивния процес, работните и емисионните характеристики, маркировката и поддръжката на отоплителните котли. Тестовите резултати на емисионните характиристики на пелетните котли доказаха, че емисиите на СО, органично свързан въглерод (OGC) и прах изпускани в атмосферния въздух при номинална топлинна мощност и минимална непрекъсната топлинна мощност са в пъти по-малки от минималните изисквания на стандарта", обявиха от българския производител.
 
Продуктовата сертификация на пелетните съоръжения GreenEcoTherm по EN 303-5:2012 покрива и цялото външно оборудване, което оказва влияние на системите за безопасност, включително патентования полезен модел на предпазно дозиращо устройство за подаване на твърдо гориво, елиминиращ фактора „обратен огън” и самозапалване, вграден бункер за гориво и др.
     
Източник: Екотерм Проект

Ключови думи: Екотерм Проект   GreenEcoTherm   пелетни котли   TÜV сертификати  

Област: ОВК   Бизнес  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесРеализацииПроектиПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...