HVAC Bulgaria  

VTS Group стъпва на българския пазар

01.10.2014   |   Бизнес
 
VTS Group започва да предлага продукти от разнообразното си портфолио в областта на вентилационно-климатични централи и отоплителни системи на българския пазар, съобщиха от екипа на компанията.
 
„VTS Group е най-големият производител на вентилационно-климатични централи и отоплителни системи в Европа. В световен мащаб е една от водещите фирми и заема стабилни позиции в бързо развиващите се страни. Досега компанията е продала повече от 630 000 устройства, които в момента са на разположение в 40 държави на 5 континента.
 
За 25-годишното си съществуване на пазара VTS Group е източник не само на гордост, но и ангажимент. Ангажимент към клиентите, както и към себе си. Дългосрочната ни стратегия се основава на продуктите, които създаваме, защото благодарение на тях сме заели нашата водеща позиция в сектора. Приоритет в работата ни е постигането на най-добрите технически параметри в рамките на най-новите технологии. Фирмата се превърна в международна компания заради качествените продукти, изключително конкурентните цени и атрактивни срокове за доставка, които предлагаме. Действаме извън стандартните решения, защото работата е нашата страст", обяснява успеха на VTS Group Hanna Siek-Zagorska, председател на VTS Group. 
 
На българския пазар фирмата ще представи три продукта от портфолиото си. „Сред тях са вентилационно-климатичните централи VENTUS - устройства за универсално приложение, чиито основни функции включват подаване и отвеждане на въздух, неговата филтрация и топлинна обработка (отопление и охлаждане) и възстановяване на топлината (енергийна ефективност до 85%). Централите VENTUS се характеризират с изключителна твърдост и плътност на корпуса. Оборудвани са с високопроизводителни и самообслужваеми вентилатори PLUG fan. Предлагат се в кратък срок на доставка и на атрактивна цена.
 
Водонагреватели VOLCANO – устройства, които отговарят на очакванията на най-взискателните потребители и са неразделна част от модерните отоплителни системи − използват се в сгради със среден и голям капацитет, елиминират въпроса за недостатъчно отопление и отрицателното въздействие на атмосферните условия върху интериора. Предназначени са за: производствени помещения, складове, работилници, спортни обекти, супермаркети, търговия на едро.
 
Въздушна завеса DEFENDER − предпазва от неконтролирана инфилтрация на въздух през цялата година, позволява да оставяте вратата отворена, а в същото време осигурява топлинен комфорт в сградата, независимо от метеорологичните условия. DEFENDER - бърза доставка на устройството и по-ниски разходи за отопление и охлаждане в сравнение с други конвенционални решения. Завесата е предназначена за складове, спортни обекти, офис сгради, жилищни сгради”, заявиха от компанията.
 
По-подробна информация за продуктите на VTS Group може да намерите тук.
     
Източник: VTS Group

Ключови думи: VTS Group   VENTUS   PLUG fan   ОВК   вентилационно-климатични централи   отоплителни системи  

Област: Бизнес  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...