HVAC Bulgaria  

Шнайдер Електрик представи второ поколение InRow RC за охлаждане на дейта центрове

Шнайдер Електрик, глобален специалист в енергийния мениджмънт, представи второто поколение на InRow RC като най-новото попълнение към InRow продуктовата си линия. По този начин компанията разширява богатото си портфолио от охладителни системи, за да отговори на нуждите на променящата се среда на центровете за данни.

Тази система от второ поколение въвежда два нови модела, които значително подобряват ефективността на охлаждането чрез намаляване на консумацията на енергия, като същевременно увеличават капацитета му. При модела за висока температура, проектиран за оптимално отвеждане на топлината, топлата температура на водата и външната температура на околния въздух увеличават ефективността на охлаждане, като по този начин се максимизират часовете на пестене.

"С второто поколение на InRow RC ние направихме още една крачка напред в развитието на нашите предложения за охлаждане", казва Ан-Мари Жиняк, вицепрезидент подразделение „Охлаждане“, ИТ бизнес, в Шнайдер Електрик. "Този продукт осигурява по-висока ефективност, за да помогне на клиентите да намалят все по-нарастващите оперативни разходи."

Като част от InfraStruXure-решенията на Шнайдер Електрик, InRow RC намалява разстоянието между източника на топлина и отвеждането на топлина, премахвайки смесването на топли и студени въздушни потоци. По този начин може по-добре да се предвиди цялостното охлаждане. Вентилаторите с променлива скорост намаляват потреблението на енергия по време на периоди на охлаждане извън пиковите или когато дата центърът е частично натоварен. Това води до намаляване на консумацията на енергия на центъра за данни и има значително отражение върху общите разходи за дейността му.

С лесен за употреба дизайн, InRow RC се отличава с интуитивен 4,3-инчов цветен сензорен дисплей, осигуряващ бърз и лесен достъп до данните.

Допълнителни ключови характеристики:

• Повишен капацитет на охлаждане: До 40 кВт (136 000 BTUH) и 1510 LPS (3200 CFM) максимален въздушен поток при 7.2 °C (45 °F) EWT, 49 °C (120°F) RAT, 6.6°C (12°F) дТ за ACRC301S (модела за стандартна температура). До 60 кВт (205 000 BTUH) и 1982 LPS (4200 CFM) максимален въздушен при 12.8 °C (55°F) EWT, 49 °C (120 °F) RAT, 6.6°C (12 °F) дТ за на ACRC301H (модела за висока температура).

• Подобрена енергийна ефективност: 1.0 кВт при максимално работно натоварване за ACRC301S (модела за стандартна температура) и 1,9 кВт при максимално работно натоварване за ACRC301H (модела за висока температура).

• Система за управление на кондензата: Позволява на конвекторните температури да останат над точката на оросяване чрез предотвратяване на кондензацията. Този процес е постигнат чрез рециркулация на водата от охладителната тръба. Системата е съвместима с модел ACRC301H.

• Интелигентен контрол: позволява наблюдаването и активното настройване на капацитета на охлаждане, за да се гарантира правилната допусната  температура в сървъра. Микропроцесорният контролер осигурява видимост по време на операция и дава данни за състоянието на устройството.

• Съвместимост: RC The InRow е съвместим с EcoAisle™ и Active Flow Controller.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: Шнайдер Електрик   InfraStruXure   InRow RC   охлаждане   дейта центрове   Schneider Electric  

Област: Технологии  

Подобни статии
HEXONIC
Стико БГ

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...