HVAC Bulgaria  

Тангра проведе обучения на партньори от Румъния и Молдова

02.12.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Тангра проведе проведе два семинара и обучение за свои партньори и колеги Румъния и Молдова, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от компанията.

В първия семинар инж. Юлий Армянов представи тенденциите за повишаване на енергийната ефективност, както и функциите и предимствата от използването на високоефективните енергоспестяващи вентилационни системи, като представи новите TANGRA EVB HiE. Гостите имаха възможност да се запознаят от близо с производствения процес и качествения контрол.

По време на техническия семинар се проведе и обучение, свързано с програмата за изчисляване на рекуперативни пластинчати топлообменници “въздух-въздух” REC-AL, в който вече са включени рекуператорите с повишена ефективност REC – AL.

Темата на втория семинар бе “Климатични и вентилационни камери”. Акцент бе поставен върху климатичните и вентилационни камери хигиенно изпълнение TANGRA AHU – HYG и климатичните камери с директно изпарение TANGRA AHU – DEX.

В последният ден фирма Танграда представи на своите партньори от Румъния и Молдова подовите конвектори TANGRA FFCU и пелетните котли TANGRA CL и TANGRA HP. Партньорите на компанията в Румъния, които от 2011 г. предлагат котлите на пелети TANGRA изразиха увереност, че този продукт ще стане много продаваем и в Молдова.

"Проведеното мероприятие имаше за цел не само да запознае колегите от Румъния и Молдова с нововъведенията във фирменото производство, но и да затвърди дългогодишните си взаимоотношения с тях. Тангра изнася своята продукция в 20 страни в Европа", споделиха от фирмата.

     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   вентилационни системи   подовите конвектори   пелетни котли   TANGRA EVB HiE  

Област: Събития  

Аристон
Подобни статии
HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентБизнесИнвестицииВидео на седмицатаПроектиПредстоящоРеализацииСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариЕкспертноТехнологииСтатииКариериОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...