HVAC Bulgaria  

Котлите на пелети TANGRA сертифицирани от TÜV - 08.11.2013

08.11.2013   |   Начало»Технологии
 

Котлите за отопление на пелети TANGRA HP и TANGRA CL бяха сeртифицирани от германската сертифицираща организация TÜV Rheinland по новия стандарт 303-5:2012, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от компанията. 

През 2011 г. Тангра сертифицира цялата си гама от пелетни котли по задължителния стандарт за отоплителни уреди за битови нужди БДС EN 14785. През тази година влезе в сила новият стандарт БДС EN 303-5:2012 за отоплителните уреди, в който са въведени новите по-строги изисквания към изхвърлените емисии и опазването на околната среда.

"Всички котли на пелети TANGRA покриха изискванията и доказаха в лабораториите на TÜV както високата си ефективност, така и многократно по-ниските отколкото в стандарта допустими емисии СО", обясниха от компанията.

Тангра произвежда пелетни котли с различни мощности за битови и индустриални цели - от 17 kW до 80 kW. Всички отоплителни уреди на твърдо гориво (дърва, въглища и брикети, пелети и екобрикети) са част от продуктите със задължителна сертификация от независима лаборатория.

"Сертификацията на котлите на пелети TANGRA, извършена от TÜV, е гаранция за винаги качествен, безопасен и надежден продукт. Така Тангра стана първата българска компания, сертифицирала котлите си по новите стандарти за Европейският съюз", коментираха от фирмата.

     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   TANGRA HP   TANGRA CL   котли на пелети   TÜV  

Област: Технологии  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...