HVAC Bulgaria  

Проведе се кръгла маса ''Европейски измерения на топлоснабдяването на София''

07.10.2013   |   Събитията
 

Международна кръгла маса по проект "Европейски измерения на топлоснабдяването на София" проведе Българска национална асоциация Активни потребители (БНААП) на 30 септември в хотел "Радисън Блу".

Участниците представиха резултатите от социологическо проучване, проведено в рамките на проекта, относно нагласите на потребителите на гр. София по отношение на топлоснабдяването в столицата, както и проучване на добри европейски практики в тази област. Основните теми на дискусията бяха свързани с отчитане и разпределение на топлинната енергия, включително топлинно счетоводство и методика за дялово разпределение.
   
В кръглата маса взеха участие представители на Столичния общински съвет, Постоянната комисия по европейски въпроси и връзки с гражданското общество, Министерството на икономиката и енергетиката, ДКЕВР, Асоциацията на топлофикационните дружества в България, Топлофикация София, както и фирми, чиято дейност е свързана с топлинното счетоводство.

Проектът "Европейски измерения на топлоснабдяването на София" се изпълнява с финансовата подкрепата на Столична община по Програма Европа 2013 г. в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападния район за Европейска столица на културата през 2019 г.

     
Източник: Столична община

Ключови думи: Столична община   топлоснабдяване   топлопроводи  

Област: Събития  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...