HVAC Bulgaria  

Проведе се кръгла маса ''Европейски измерения на топлоснабдяването на София'' - 07.10.2013

07.10.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Международна кръгла маса по проект "Европейски измерения на топлоснабдяването на София" проведе Българска национална асоциация Активни потребители (БНААП) на 30 септември в хотел "Радисън Блу".

Участниците представиха резултатите от социологическо проучване, проведено в рамките на проекта, относно нагласите на потребителите на гр. София по отношение на топлоснабдяването в столицата, както и проучване на добри европейски практики в тази област. Основните теми на дискусията бяха свързани с отчитане и разпределение на топлинната енергия, включително топлинно счетоводство и методика за дялово разпределение.
   
В кръглата маса взеха участие представители на Столичния общински съвет, Постоянната комисия по европейски въпроси и връзки с гражданското общество, Министерството на икономиката и енергетиката, ДКЕВР, Асоциацията на топлофикационните дружества в България, Топлофикация София, както и фирми, чиято дейност е свързана с топлинното счетоводство.

Проектът "Европейски измерения на топлоснабдяването на София" се изпълнява с финансовата подкрепата на Столична община по Програма Европа 2013 г. в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападния район за Европейска столица на културата през 2019 г.

     
Източник: Столична община

Ключови думи: Столична община   топлоснабдяване   топлопроводи  

Област: Събития  

Подобни статии

HEXONIC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБраншови акцентСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...