HVAC Bulgaria  

Siemens представи Synco Living Strater Kit за прецизно регулиране на температурата в помещенията

24.06.2013   |   Технологии
 

Сименс Направление Сградни технологии представи нова брошура за Synco Living Strater Kit, предназначен за прецизното регулиране на температурата в жилищните помещения и намаляване на разходите за топлинна енергия.

"Около 75% от използваната енергия в едно домакинство се употребява за отопление на помещенията. Можете да намалите сметките и разходите си за топлинна енергия чрез прецизното регулиране на температурата в тях с помощта на Synco Living Strater Kit. Той се състои от безжичен стаен модул и задвижка за управление на радиаторния вентил.

Благодарение на индивидуалните програми за всяка стая и функцията «отворен прозорец» реализирате значително спестяване на енергия. Системата притежава потенциал за пестене на енергия в зависимост от поведението на живущия и възможности за поддържане на постоянна стайна температура (настройвате температурата с точност до 0.1°C); намаляване загубите на топлина при затваряне на щорите вечер; намаляване на стайната тепература при кратки отсъствия и др. Автоматичното откриване на отворен прозорец изключва системата.

Synco Living Strater Kit е подходящ както за нови така и за вече завършени помещения, тъй като е изцяло безжична система. Поради това не е необходим допълнителен ремонт след монтажа или при разширяване в бъдеще. Системата е лесна за въвеждане в експлоатация, употреба и конфигуриране - можете да я инсталирате и сами, без допълнителни инсталационни разходи", допълниха от компанията.

     
Източник: Сименс Направление Сградни технологии

Ключови думи: Сименс   Synco Living Strater Kit   отопление  

Област: Технологии  

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...