HVAC Bulgaria  

Hitachi представи софтуерни инструменти за избор на климатична техника

14.06.2013   |   Технологии
 

Hitachi Air Conditioning представи безплатни софтуерни инструменти за избор на климатична техника, съобщиха за HVAC-Bulgaria.com от фирма Тангра, партньори на Hitachi в България. Новият софтуерен пакет Hitachi Hi-ToolKit съдържа три програми, насочени към приложения за дома, за търговски сгради и за индустрията.

Hi-ToolKit for Home предлага възможности за избор и проектиране на индивидуално отопление за апартаменти и еднофамилни къщи. Освен избор на термопомпа за битови нужди Hitachi Yutaki програмата предоставя и пълните технически данни на термопомпата, както и хидравлична схема.

Hi-ToolKit for Business служи за избор и проектиране на инсталации на търговски сгради с отопление и климатизация. В 6 стъпки той позволява избор и проектиране на цялостна инсталация от системите на Hitachi VRF Utopia, VRF SET FREE, както и MonoZone и MultiZone. Софтуерът предоставя селекцията на продуктите в обекта, диаграми за охлаждане и отопление, електрически схеми, обяснителни записки и количествена сметка.

Hi-ToolKit for Industry улеснява проектирането и избора на термопомпи и чилъри. Гамата водоохлаждащи и отопляващи агрегати Hitachi Samurai обхващат от 106kW до 1280kW охладителна/отоплителна мощност за търговски и индустриални сгради.

Повече информация може да намерите тук.

     
Източник: Тангра

Ключови думи: Тангра   Hitachi   Hi-ToolKit   термопомпи   чилъри  

Област: Технологии  

Алфа Лавал

Подобни статии

HEXONIC
Стико

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиСъбитиятаБизнесВидео на седмицатаПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариРеализацииТехнологииИнвестицииОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...